Dochter Jude Law in beautycampagne Burberry

Gepubliceerd op 17 Januari 2017 door Laure Vandendaele
Dochter Jude Law in beautycampagne Burberry

Met de ogen van haar vader en edgy look van haar moeder is het geen verrassing waarom ook Burberry voor de looks van Iris Law viel.

Burberry heeft met de lancering van de Liquid Lip Velvet een nieuwe liquide matte lippenstift te promoten en doet daarvoor een beroep op de intrigerende looks van Iris Law. Het 16-jarige Britse model is de dochter van acteur Jude Law en ontwerpster Sadie Frost en maakte vorig jaar haar modellendebuut voor het Britse label Illustrated People.

PRODUCT_CREATIVE_PACKSHOT

 

 

 

 

 

 

 

 

Amper een jaar later is ze de ster uit de beautycampagne van een van het Verenigd Koninkrijks bekendste luxemerken. En het is net die Britse look die Burberry's creatief directeur Christopher Bailey zo aanspreekt: 'Iris heeft een aanstekelijke creatieve energie, een Britse attitude en een uitgesproken persoonlijke stijl. Het is een plezier om met zo iemand samen te werken'.

LEES OOK: dit zijn de modellenkinderen van nu

Maar ook Iris zelf is bijzonder tevreden met haar grote modellenklus. 'Het is een hele eer om deel uit de maken van de Burberry familie. Dit is mijn eerste grote reclamecampagne en ik vind het allemaal heel erg spannend.'

Iris Law is niet de enige telg uit het gezin Law-Frost met modellenambities. Ook oudere broer Rafferty, een kloon van zijn vader, dook eerder op in campagnes en op de catwalk. Wat was dat nu weer van die appel en die boom?