Katy Perry verrast Orlando Bloom met verjaardagsfeestje

Geüpdatet op 3 Mei 2019 door Laure Vandendaele
Katy Perry verrast Orlando Bloom met verjaardagsfeestje

Dresscode van het partijtje: onesies met daarop de afbeelding van Orlando Bloom. Goeie bal, Katy!

Acteur Orlando Bloom werd afgelopen vrijdag 40 jaar en werd voor die gelegenheid flink in de bloemetjes gezet door vriendin Katy Perry. De zangeres verraste de beroemde birthday boy met een onvergetelijke surprise party in het Californische Palm Springs.

Geen verjaardagsfeestje zonder taart en dus liet Katy Perry een bijzonder geval aanrukken. Geen ordinaire chocoladegeval met daarop  een verjaardagsboodschap in kleurrijke letter, Bloom mocht de kaarsjes van een eetbare uil blazen.

O bolo de aniversário do Orlando Bloom! 😍 #orlandobloom

Een foto die is geplaatst door Orlando Bloom BR (@orlandobloombr) op

Katy Perry combineerde haar recent geblondeerde lokken met een zwarte blouse maar heel wat gasten droegen een jumpsuit met de afbeelding van de jarige Orlando naar het feestje. Jennifer Aniston, aanwezig in het gezelschap van haar echtgenoot Justin Theroux, hield het bij een Orlando-sjaal.

Imagem do Orlando Bloom comemorando seu aniversário ontem. A gente tá aqui sem saber o que dizer, só sentir... 🔥🔥🔥 #orlandobloom

Een foto die is geplaatst door Orlando Bloom BR (@orlandobloombr) op

Maar Orlando's mooiste cadeau was ongetwijfeld het onverwachte bezoekje van zijn mama, die Katy Perry speciaal voor de gelegenheid liet overvliegen. En hoppa, daarmee haalde Katy nu al de titel van 'beste lief van het jaar'binnen!

best gift ever surprise visit from me mum 🎈

Een foto die is geplaatst door orlandobloom (@orlandobloom) op