Selena Gomez gaat lopen met ex-vriendje van Bella Hadid

Gepubliceerd op 12 Januari 2017 door Laure Vandendaele
Selena Gomez gaat lopen met ex-vriendje van Bella HadidLOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Selena Gomez arrives at the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)

Er is een nieuwe man in het leven van Selena Gomez. Eentje die nog niet zo lang geleden dat man van Bella Hadid was. Is er een nieuw liefdesdrama in Tinseltown in de maak?

Selena Gomez lijkt opnieuw verliefd. De zangeres van 'Hands to Myself' bewijst dat haar songteksten werkelijk uit het leven gegrepen zijn door zich knuffelend met Abęl Tesfaye, zanger van The Weeknd,  te laten fotograferen door de paparazzi. Selena lijkt naast haar handen ook haar lippen niet thuis te kunnen houden en deinsde er niet voor terug om de 26-jarige zanger voor het oog van tientallen fotografen op de mond te kussen. De foto's werden door gossipwebsite TMZ gemaakt toen het duo een restaurant in Santa Monica verliet. Hoewel Selena Gomez zich niet inhoudt door de aanwezigheid van de fotografen, lijkt Tesfaye zich duidelijk minder op zijn gemak.

LEES OOK: Selena Gomez, van Disneyster tot wereldster

Niets mis met een nieuwe man in het leven van de zangeres, ware het niet dat diezelfde man nog niet zo lang geleden een relatie met Bella Hadid had. Bella is dan weer het zusje van topmodel Gigi, vriendin van Selena, lid van Taylor Swifts #girlsquad, en je begrijpt meteen waarom deze vermeende nieuwe liefdesaffaire voor de nodige opschudding zorgt. Bella reageerde op de feiten door een Rihanna te pullen. Net zoals de zangeres Jennifer Lopez op Instagram ontvolgde nadat ze een romantisch plaatje van haar en Drake postte, klikt de jongste Hadid op de ontvolg knop op Selena's pagina. Zorgt deze nieuwe romance voor problemen in de #girlsquad en betekent dit het einde van de vriendschap tussen Selena en Gigi? To be continued...

 

Het is trouwens niet de eerste keer dat Selena Gomez aan de arm van een man met een bekend (ex)vriendinnetje gespot wordt. Een paar maanden geleden doken foto's op van een intiem onderonsje tussen de 24-jarige zangeres en Orlando Bloom, sinds een jaar de vriend van Katy Perry.

LEES OOK: Bella Hadid staat in lingerie oog-in-oog met ex-vriendje