Top vijf lelijke hotties

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Top vijf lelijke hotties

De enige persoon op aarde die niet tevreden is met Johny Depps ongelooflijke gelaatstrekken, is de man zelf. Gouden tanden, gebleekte wenkbrauwen, scharen van handen: de acteur haalde in het verleden de hele trukendoos boven om toch maar dat gevreesde pretty boy imago te ontwijken.

1Hij is lang niet de enige die bang is voor typecasting. Deze hotties lieten hun aantrekkelijke smoelwerk ook verbouwen in naam van hun carrière:

1/

James Fanco – Spring Breakers

2
Als we de film mogen geloven, komt er werkelijk niets goeds uit de Amerikaanse Paasvakantie. Jonge meisjes draaien door en eindigen in de bak, terwijl James Franco plots een gouden beugelbekje, borsten en kleverige vlechtjes kweekt. Boodschap begrepen, wij gaan nooit ofte nimmer op spring break.

2/

Christian Bale – The Machinist

3
Van de indrukwekkende spiermassa die hij voor Batman tevoorschijn pompte, bleef in The Machinist geen grammetje over. Voor zijn rol als insomnia patiënt verloor de acteur extreem veel gewicht. Zijn schokkende overkomen deed bij velen de vraag rijzen of hij niet te ver was gegaan in naam van de “kunst”.

3/

Ryan Gosling – Lars and the Real Girl

4
Minder zorgwekkend: Ryan Gosling als nerdy dikkertje met een gezond aantal stoornissen in Lars and the Real Girl. Schattig, maar moeilijk te geloven dat dezelfde man met zijn blote handen een kast van een huis bouwde in The Notebook.

4/

Jude Law – Anna Karenina

5
Nooit gedacht dat de mooiste ogen ter wereld ooit zo saai konden staan. Dat de man achter hartenbreker Alfie een vrouw als Keira Knightley af zou stoten en recht in de armen van een minder exemplaar (mét awkward moustache) zou drijven. Russische drama’s, we zullen ze nooit begrijpen…

5/

Heath Ledger – The Dark Knight

6
Waarschijnlijk zijn grootste, jammer genoeg ook laatste, rol. Heath Ledger blies iedereen omver met zijn vertolking van de boosaardige Joker in The Dark Knight. Zelfs de legendarische Jack Nicholson, die de rol jaren voordien ook al op zich nam, moest het talent van zijn jongere collega erkennen. Een groot verlies.

Niet alleen mannen laten hun ijdelheid varen voor een rol, ook deze actrices gingen de titel van schoonheidskoningin uit de weg.