Bevestigd: Drake en Jennifer Lopez zijn een koppel

Gepubliceerd op 28 December 2016 door Isabelle Vander Heyde
Bevestigd: Drake en Jennifer Lopez zijn een koppel

2016 was een triestige tijd voor de liefde in Hollywood, maar net op valreep van het jaar schiet er een nieuw powerkoppel uit de grond: hier is Dropez! 

Dat het tussen de 30-jarige Drake en 47-jarige Jennifer Lopez bijzonder goed klikte, werd de voorbije weken al duidelijk. De twee leerden elkaar kennen toen ze aan een gezamenlijk muziekproject werkten, maar bleken ook buiten de studio goed met elkaar te kunnen opschieten. Beide sterren zagen hun relatie, respectievelijk met Rihanna en danser Jasper Smart, dit jaar sneuvelen en konden dus wel een verzetje gebruiken. Ondertussen blijkt het om meer dan een flirt te gaan en bevestigt Drake de steeds luider klinkende geruchten over een relatie met deze nieuwe foto:

Wie alvast niét blij is? Rihanna! De Caribische zangeres schreeuwde de voorbije maanden dan wel van de daken dat ze niets meer van haar Drake moest weten, haar reactie op dit nieuws lijkt het tegenovergestelde te bevestigen: enkele uren nadat Drake de foto op Instagram plaatste, ontvolgde Rihanna haar nieuwbakken liefdesrivale Jennifer Lopez. Awtch.