Kerstmirakel in beeld: Kim en Paris begraven de strijdbijl

Gepubliceerd op 28 December 2016 door ELLE België
Kerstmirakel in beeld: Kim en Paris begraven de strijdbijl

De parallellen tussen Kim Kardashian en Paris Hilton zijn voor iedereen duidelijk, maar waarom ze dan zo slecht met elkaar opschieten is een raadsel. Voor Kerstmis hebben de de strijdbijl blijkbaar begraven.

Keeping up with Paris en Kim: het is ingewikkelder dan je denkt (The Simple Life? Ik dacht het niet). Even een kleine samenvatting van het verloop van hun relatie. Het begon in 2007, toen Paris nog volop in de schijnwerpers stond en Kim gewoon door het leven ging als 'friend of Paris.' Hoewel Kardashian haar eigen faam te danken heeft aan die vriendschap, bleek L.A. niet groot genoeg voor de twee socialites. Vandaag zijn alle ogen op Kim gericht en duikt Paris Hilton enkel sporadisch op (bij Lidl bijvoorbeeld.) Uit uitspraken waarin Paris naar Kims derrière verwijst als 'cottage cheese in a trash bag butt', bleek dat de twee dus niet meer door dezelfde deur konden -welgevormd achterste of niet.

Nu Kim al een tijdje in de schaduw blijft, lijkt Paris echter meer terrein te winnen. Zodanig veel, dat ze opdook op Kris Jenners kerstfeest. Uit haar Instagram feed blijkt dat ze het daar prima naar haar zin had. Ze poseerde met Khloé Kardashian, Caitlyn Jenner én deelde zelfs een foto van #HotMama'sKris Jenner en Kathy Hilton -de reünie brengt dus ook beide clans achter de twee sterren bijeen. Wij duimen alvast voor enkele special guest passages van Paris Hilton in Keeping Up With The Kardashians!

(stagiaire: Isabelle Leempoels)