Alert: Kim en Kanye sturen dan toch een kerstkaart uit

Gepubliceerd op 28 December 2016 door Isabelle Vander Heyde
Alert: Kim en Kanye sturen dan toch een kerstkaart uitNEW YORK, NY - AUGUST 28: Kanye West and Kim Kardashian West attend the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Eindelijk goed nieuws ten huize Kimye: uit een foto op het Twitter account van de rapper blijkt dat hij wel degelijk kerstmis vierde met zijn vrouw en kinderen. 

Kanye West bewaart zijn Twitter account doorgaans voor bizarre rants (en héél af en toe ongelooflijk lieve odes aan Kim), maar vandaag zet hij zijn familiegeluk in de verf -althans, dat probeert hij met een kerstfoto. We merkten eerder op dat de Kardashians dit jaar hun befaamde kerstwensen niet uitsturen, maar het gezinnetje West doet dat afzonderlijk dus wel. Het beeld in kwestie werd genomen op het Kandy Wonderland kerstfeest van Kris Jenner, waarop Kanye dus wél aanwezig bleek te zijn -eerdere nieuwsberichten meldden dat hij er niet welkom was. In echte Kimye stijl kan er uiteraard geen lachje van af, al doet North een moedige poging om toch haar mondhoeken stiekem omhoog te krullen. Verder veel decolleté van Kim, veel hair bleach in Kanyes lokken en een prachtig paar mini sneakers voor Saint. Echt vrolijk worden we er niet van, maar hey: ze staan tenminste samen op de foto! 2017 wordt het jaar van optimisme... Het beeld ontdek je hier: