Smelten: Cruz Beckham brengt een kerstsingle uit

Geüpdatet op 19 Februari 2019 door Isabelle Vander Heyde
Smelten: Cruz Beckham brengt een kerstsingle uit

Het is officieel: David en Victoria Beckham hebben de perfècte kinderen gemaakt, die bij deze hun perfectie bundelen in een kerstsingle voor het goede doel. Spoiler alert: Harper speelt de hoofdrol in de bijbehorende videoclip!

Wat? Cruz Beckham, de derde zoon van het beroemde koppel, kan een aardig potje zingen en zet dat talent dit seizoen ten dienste van Global's Make Some Noice, een organisatie die lokale liefdadigheidsacties in Groot-Brittannië financieel ondersteunt. De 11-jarige celeb kid zingt de pannen van het dak in If Everyday Was Christmas, maar het is vooral de clip die harten doet smelten. Zes onmogelijk coole details:

  • Cruz begint de video door shiny roos uit zijn haren te schudden, waarna een continue glitterregen het filmpje opvrolijkt. Bijzonder formaat, maar het werkt wel!
  • Harper (!!!!!) maakt haar opwachting, en wel vanaf minuut 02:06. De kleuter is ondertussen vijf jaar oud en staat duidelijk haar mannetje tussen al het testosteron in de familie -bekijk hier trouwens hoe ze zich enkele maanden geleden outte als Belieber...
  • David heeft zijn sexy Manchester Chic stijltje doorgegeven aan zijn zonen. Een wit t-shirt, sneakers, een jeansbroek en heel veel swag: meer hebben de Beckham boys niet nodig om te stralen!
  • De voormalige voetballer is sowieso de allercoolste vader ter wereld, getuige de scène waar hij met zijn kids over de bruggen van Londen skate. Zwijmel
  • Rond minuut 02:24 komt er plots een Blair Witch Project scène met de hele familie, maar zelfs dat maken de Beckhams schattig.
  • Tegen minuut 02:34 mengt Harper zich in de strijd en bombardeert ze haar broer met herfstblaadjes. We vonden dit het vermelden waard.