Ontdek Zamo, het gereedschap om jouw talent als interieurontwerpster te meten

Geüpdatet op 17 Januari 2019 door ELLE België
Ontdek Zamo, het gereedschap om jouw talent als interieurontwerpster te meten

Vind je zelf dat je goed afstanden kunt inschatten? Maak je jezelf stiekem een paar centimeter groter door hakken te dragen en schat je in één oogopslag de afstand tussen de sofa en de koelkast? Of geef je toe dat je je tijdens een interieurproject al eens van cijfer of een komma hebt vergist ... Met als gevolg een kast die uit het raam lijkt te willen springen, minigordijnen en een half geverfde muur?

Een klein meetfoutje kan rampzalige gevolgen hebben, op esthetisch EN budgettair vlak.

Dankzij het nieuwe geheime wapen van Bosch meet je voortaan alles wat je wilt, zonder fouten en met een enkele druk op de knop! Mik met de laser op de uiteinden van het oppervlak en de hoogte of breedte wordt op het scherm weergegeven. Preciezer dan je het zelf kunt doen: tot op 3 millimeter! Gemakkelijker en efficiënter kan het dus niet.

hmplr027_zamo_ii

Heb je zin – of NOOD! – om de Zamo van Bosch te winnen?

Simpel: vertel ons je meest rampzalige meetfout!

Zoals Sonia … "Na lang aandringen had ik mijn vriend eindelijk zover gekregen: het was tijd voor een nieuw tapijt. We hadden de afmetingen van de woonkamer "zo'n beetje ingeschat". Het resultaat: een heel mooi tapijt, maar wel eentje dat groot genoeg was om de vloer én de sofa én de muren mee te bedekken ...”

Neem hier deel en deel met ons jouw leukste verhaal!

De Zamo laserafstandsmeter is sinds oktober 2016 te koop in doe-het-zelfwinkels voor een richtprijs van € 64,95 incl. btw. Het toestel wordt geleverd met twee AAA-batterijen van 1,5 Volt. Doe-het-zelf - Klussen voor beginners M/V” (€ 24,99) is een duidelijk en eenvoudig klusboek, dat beginnende klussers stapsgewijs en met veel beelden door alle aspecten van het klussen helpt.