Bella Hadid gaat nu ook kleren ontwerpen

Gepubliceerd op 15 December 2016 door ELLE België
Bella Hadid gaat nu ook kleren ontwerpen

Bella Hadid kondigt op haar Instagram account aan dat ze in samenwerking met Chrome Hearts, een label uit L.A, een collectie zal lanceren. De datum dat die zal verschijnen? "Soon soon soon" volgens baby Hadid. Voorlopig is er dus nog niet al te veel vrijgegeven rond de collab collectie. Een crop top op Bella Hadid's Instagram met het Chrome Heart's logo en de letter B is het enige wat we tot nu toe te zien kregen. Om op de hoogte te blijven van de collectie moet je @chromeheartsxbella volgen.

kleding-collectie-collab-bella-hadid
@bellahadid

Chrome Hearts werd opgericht door Richard en Laurie Lynn Stark. Het '80ties rock 'n roll label werkte ook al samen met Virgil Abloh's Off-White en the Rolling Stones. Bella Hadid werd al vaker gespot in lederen motorjasjes en hoodies van het label. Daarnaast delen dochter Jesse Jo Stark en Bella Hadid een hechte vriendschap.

Instagram in de gaten houden, is dus de boodschap, als je op de hoogte wilt blijven van de collectie. Wij voorspellen alvast dat de lijn de sexy, donkere romantische esthetiek van Bella Hadid perfect zal belichamen.

(stagiaire: Isabelle Leempoels)