Hilarisch: dit waren de eerste woordjes van Blake Lively’s baby

Gepubliceerd op 13 December 2016 door Isabelle Vander Heyde
Hilarisch: dit waren de eerste woordjes van Blake Lively’s baby

Blake Lively, Ryan Reynolds en baby's: een combinatie die tot nu toe niets dan mini kernexplosies in ons hart veroorzaakte. Hilarisch, hartverwarmend en onmogelijk schattig: zo kan je de dagelijkse rompslomp van Hollywoods meest down to earth koppel en hun kroost omschrijven. (Serieus: bekijk hier de dagelijkse taferelen ten huize Reynolds-Lively) De eerste woorden van tweejarig dochtertje James vormen daar uiteraard geen uitzondering op: ze vormden een ode aan... Tom Hanks! Niet mama, niet papa, wel Tom Hanks.

Dat verklapte fiere vader Ryan zondagnacht in zijn dankspeech tijdens de Critics' Choice Awards. De nieuwbakken Beste Acteur én Entertainer Van Het Jaar -hij haalde trouwens ook nog een beeldje voor Beste Komediefilm binnen- had naar eigen zeggen geen parolleke voorbereid en besloot zijn overwinning dan maar op te dragen aan zijn grote held Tom Hanks. "Dit had ik niet verwacht, ik heb eigenlijk niets voorbereid, en daarom zal ik het maar even hebben over Tom Hanks," klonk het. "Tom, je hebt een gigantische invloed op me. Zodanig zelfs, dat de eerste woordjes van mijn tweejarige 'There's no crying in baseball' waren. Ik zweer het!" De legendarische acteur zelf was aanwezig in de zaal en lag in een deuk na deze revelatie.

De quote komt uit A League Of Their Own uit 1992, een prent waarin Hanks als stoere sportcoach een vrouwelijk baseballteam in vorm brult. 24 jaar later blijkt het al even efficiënt om beroemde kleuters de Engelse taal te leren beheersen.