Er komt een film van Barbie

Gepubliceerd op 7 December 2016 door Elise
Er komt een film van Barbie

Je raadt nooit welke actrice de rol op zich neemt...

Het is niet het prototype van een Barbie-blondine met flinterdun zandloperfiguur die Mattel ons tijdens onze kinderjaren voorschotelde, maar wel een echte vrouw, die haar rondingen niet onder stoelen of banken steekt. De wulpse actrice en comedian Amy Schumer kruipt in de rol van Barbie. 

Niet alleen de cast, maar ook de inhoud van de film zou een bijzonder modern jasje krijgen. Barbie The Movie zou namelijk een ethische boodschap met zich meedragen. De blonde meid moet "Barbieland" verlaten wegens aanstootgevend gedrag en belandt op die manier in de "normale wereld". Daar ontdekt ze dat echte schoonheid meer is dan uiterlijk alleen...

Rumour has it dat Amy samen met haar zus de eindredactie op de filmtekst zou mogen uitvoeren om alles naar hun hand te zetten... Wij zijn razend benieuwd naar deze versie. Nog eventjes geduld echter, de film verschijnt pas in 2018 in de bioscoopzalen.

Wat denk je? Zou Amy gevallen zijn voor het moralistische plot? Of voor het feit dat ze zich naar hartenlust in Barbie-jurken mag tooien? In het verleden bewees ze dat die stijl haar wel goed afging... Kijk mee: