Verwarm je deze winter in Hotel Park Hyatt Paris Vendôme!

Gepubliceerd op 5 December 2016 door ELLE België
Verwarm je deze winter in Hotel Park Hyatt Paris Vendôme!

Verwennerijtje van de maand: de eindejaarsfeesten doorbrengen in een luxehotel in Parijs!

Onze redactie zocht en vond voor jullie een luxueus stukje paradijs in het hartje van de Lichtstad! Hotel Park Hyatt Paris Vendôme was altijd al een parel. In 2012 kende het vermaarde reistijdschrift Travel & Leisure het hotel de prijs toe voor ‘de beste service ter wereld’. Het was ons meteen duidelijk waarom!

park-hyatt-paris-vendome

Het eigentijdse luxehotel is ideaal gelegen, op het mooiste plein ter wereld. Van hieruit begin je aan een betoverende wandeling door de straten van Parijs: je zit hier immers op twee stappen van de prachtige Opera Garnier, het Louvremuseum en de rue Rivoli!

Park Hyatt Paris Vendôme laat je van de magische kerstsfeer proeven in zijn Chalet Fleurier. De chalets uit de Zwitserse Jura stonden model voor deze blokhut, die werd ingericht in samenwerking met juwelier Chopard. Chefs Jean-François Rouquette en Jimmy Mornet serveren voor de gelegenheid een exquise maaltijd in echte kerstsfeer. Reserveer alvast een zitje!

park-hyatt-paris-vendome

Wil je de kou ontvluchten? In de spa van het hotel kunnen de gasten genieten van een sauna, massages en heerlijk ontspannende luxueuze verzorgingen. Of ga lekker opwarmen in de schitterende lobby van het hotel waar de haard altijd gezellig knettert. Wij gingen ook nog even langs in de Nail Suite 601 voor een manicure en vertrouwden onze haardos toe aan John Nollet.

Meer info vind je op parisvendome.park.hyatt.com

Snuif alvast de sfeer op van ons favoriete hotel aan de hand van enkele foto’s