Rijstnoedels met Geroosterde Pompoen & Boerenkool

Geüpdatet op 17 Oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Rijstnoedels met Geroosterde Pompoen & Boerenkool

Zin in een groot bord pasta zonder opgeblazen gevoel achteraf? 

Deze Rijstnoedels met Geroosterde Pompoen & Boerenkool barsten van de smaak en de vitaminen. Ze zijn heerlijk verwarmend, mooi kleurrijk en klaar in minder dan 20 minuten!

Voor het recept van deze Rijstnoedels met Geroosterde Pompoen & Boerenkool, klik HIER.

rijstnoedels-met-geroosterde-pompoen-boerenkool

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Chocoladeshake met Kersen (Softijs Alternatief)

LEES OOK: Avocadosalsa met Pistache (Late-night snack)