Getest: skiën als een Victoria’s Secret Angel

Geüpdatet op 20 Februari 2017 door Elise
Getest: skiën als een Victoria’s Secret Angel

De Victoria's Secret lingerieshow was dan wel vorige week, maar in Val Thorens deden we het nog eens over - op onze eigen manier. Met een beetje verbeelding tenminste: we vervingen de sexy niemendalletjes door stoere Roxysuits en de catwalk door een skipiste. En we vlogen er in, zowaar met echte vleugels!

schermafbeelding-2016-12-03-om-17-24-33

De vleugels - net een soort van K-way - klik je vooraan vast aan de borst en aan je skistokken. De vleugels vangen wind en je voelt je licht als een veertje. Zélfs na een hamburger en frieten van La Folie Douce.

Een heerlijk gevoel én een goede oefening om te leren carven met je skis. Eén kleine kritische noot. Het ziet er een stuk impressionanter uit dan het is. Maak je simpele slalommetjes, dat geven de vleugels weinig extra. Pas wanneer je in een rechte lijn als een formule 1-skiër van de piste scheurt, komt de kracht van de vleugels pas echt tot zijn recht.

schermafbeelding-2016-12-03-om-17-25-33

Ach, wij weten eindelijk hoe het voelt "to #TrainLikeAnAngel".

schermafbeelding-2016-12-03-om-17-26-09

Meer originele activiteiten? We testten ook mountain bike in de sneeuw, segway op ijs, yoga op de pistes, langlauff fitness en 's werelds hoogste katrolbaan.

Met dank aan: Voyages-sncf.comhttp://be.voyages-sncf.com/nl/

Met dank aan Atout France.