Eddie Redmayne ontkent romance met Taylor Swift

Geüpdatet op 2 December 2016 door Laure Vandendaele
Eddie Redmayne ontkent romance met Taylor Swift

Was er ooit sprake van Redswift of Swiftmayne? Eddie Redmayne stelt eindelijk orde op zaken.

In 2012, lange voor Taylor en Harry, Taylor en Calvin, en Taylor en Hiddleston, was er sprake van RedSwift of SwiftMayne, zo je wil. Het gerucht deed immers de ronde dat Taylor Swift viel voor de charmes van de Britse acteur Eddie Redmayne toen ze auditie deed voor de verfilming van 'Les Misérables'. De twee zouden een paar keer uit eten gegaan zijn, maar de prille relatie bleek niet bestand tegen de lange afstand en het feit dat Swift de rol uiteindelijk niet kreeg.

Een compleet uit de lucht gegrepen roddel, blijkt nu. 'Ik ben nooit op date geweest met Taylor Swift', zei Eddie Redmayne toen hij tijdens een televisie-interview door een beller aan de tand gevoeld werd. 'Ik heb haar wel ontmoet toen ze auditie deed voor 'Les Misérables'. We hebben samen gezongen, ze was uitzonderlijk goed maar we zijn nooit uit geweest.'

De Fantastic Beasts-acteur is intussen gelukkig getrouwd met Hannah Bagshawe. De twee verwelkomden is juni een eerste dochtertje. Swift zag haar relatie met de Britse acteur Tom Hiddleston begin september op de klippen lopen. De zangeres weet echter alle hartzeer als een pro van zich 'off the shaken' of te schrijven en loopt vast snel genoeg aan ander fantastisch beest tegen het lijf.

Een terugblik op het turbulente liefdesleven van T-Swift.