Rihanna ontvangt Prins Harry in Barbados

Gepubliceerd op 2 December 2016 door Laure Vandendaele
Rihanna ontvangt Prins Harry in BarbadosBRIDGETOWN, BARBADOS - NOVEMBER 30: Prince Harry meets Rihanna at a Toast to the Nation Event on day 10 of an official visit to the Caribbean on November 30, 2016 in Bridgetown, Barbados. Prince Harry's visit to The Caribbean marks the 35th Anniversary of Independence in Antigua and Barbuda and the 50th Anniversary of Independence in Barbados and Guyana. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

When Harry met Riri.

Prins Harry mag dan helemaal in de ban van vriendin Meghan Markle zijn, wanneer de wildebras van 'The Royal Family' popster Rihanna de hand mocht schudden, kon hij een verlegen glimlach niet onderdrukken.

De ontmoeting gebeurde tijdens een bezoek aan Barbados, waar de prins en de ster 50 jaar onafhankelijkheid van het land vieren. Gezien Rihanna zowat het bekendste exportproduct van het Caraïbische land is, was zij de geknipte kandidaat om de royal een warm welkom te heten.

De prins was zichtbaar onder de indruk toen hij oog in oog stond met de schone die hij normaal gezien pas later die avond tijdens een concert zou ontmoeten. Bebaarde Harry kwam dan ook niet verder dan  'Hallo, het is fijn om je te mogen ontmoeten', toen hij Rihanna voor het eerst in de groene ogen keek.

's Avonds wisselde Rihanna haar lichtblauwe jurk in voor alweer een oversized exemplaar met drukke print, Harry hield het casual en ruilde zijn blauwe pak met lichtblauwe das in een voor een comfortabel hemd.

Meer opmerkelijk dan het uitwisselen van beleefdheden en het bijwonen van een concert was het feit dat Rihanna en Harry samen een HIV-test ondergingen. Kensington Palace deelde een filmpje van deze gebeurtenis via Twitter. Riri en Harry sloten hun tijd samen af met een gemeende knuffel. #aaaauw

rihannaharryhug