Mila Kunis bevallen van tweede kindje

Geüpdatet op 24 April 2019 door Laure Vandendaele
Mila Kunis bevallen van tweede kindje

Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn voor de tweede keer ouders geworden. Niet van een tweeling zoals een poosje vermoed werd, wel van een eerste zoon.

Mila Kunis (33) is woensdag bevallen van een zoon. Dat bevestigde een woordvoerder van de actrice aan het Amerikaanse maandblad Vanity Fair.  Het is het tweede kindje voor de actrice en Ashton Kutcher (38) die eind 2014 de ouders werden van dochtertje Wyatt Isabelle. In 2015 gaf het koppel elkaar hun jawoord tijdens een intieme huwelijksceremonie.

Kunis en Ashton staan bekend om hun teruggetrokken levensstijl en delen zo weinig mogelijk details over hun privéleven met de pers. Hoe de tweede spruit zal heten, is dan ook nog niet bekend. Wel staat vast dat het niet 'Hawkeye', een naam waar Ashton wel wat voor voelde maar meteen door Kunis afgeschoten werd.

Mila Kunis en Ashton Kutcher leerden elkaar in 1998 kennen op de set van 'That 70s Show' waar ze jarenlang een populair televisiekoppel speelden. Toch sloeg de vlam in het echte leven pas in 2012 over, nadat Ashton een punt zette achter zijn huwelijk met Demi Moore. Mila Kunis had eerder een relatie met Home Alone-ster Macaulay Culkin.

Bekijk hier de mooiste momenten van het koppel.