Chanel lanceert website voor de ultieme Parisienne

Gepubliceerd op 1 December 2016 door Laure Vandendaele
Chanel lanceert website voor de ultieme Parisienne

Chanel en merkambassadrice Caroline de Maigret lanceren samen een online platform voor rasechte of Parisiennes in wording.

Caroline de Maigret
Caroline de Maigret

Afgelopen zomer schoof Chanel voormalig model en huidig cool girl Caroline de Maigret naar voren als ambassadrice van het modehuis. Vandaag is het eerste resultaat van die samenwerking een feit. CdMdiary by Caroline de Maigret is een door de Maigret gecureerd online platform dat moet dienen als inspiratiebron voor bezoekers en liefhebbers van de Parijse levensstijl. Via de zes subrubrieken, die gaan van mode, tot hotspots of crushes, krijgen surfers inkijk in het leven van de creatieve producer/stijlicoon/Parisienne. de Mairgret deelt haar stijltips, neemt je mee achter de schermen van de modewereld, duikt in de kleerkasten van beroemdheden en tipt haar favoriete boeken, films, expo's of concerten. Kortom, CdMdiary by Caroline de Maigret is een geüpdatete, online versie van bestseller 'How to Be Parisian Wherever You Are', waar ook de Maigret aan meeschreef.

cdmdiary

LEES OOK: 10 dingen die je moet weten over Caroline de Maigret

Chanel en de Maigret go way back. Al in 1998 liep een jonge Caroline de Maigret mee in het lente-zomerdefilé van het Franse modehuis. Karl Lagerfeld was meteen onder de indruk van haar unieke stijl en persoonlijkheid. Jaren later kreeg ze ook een plaatsje in Lagerfelds boek 'The Little Black Jacket'. Afgelopen zomer riep het huis de Française met de froufrou uit tot woordvoerster en ambassadrice uit. CdMdiary by Caroline de Maigret is het eerste resultaat van die samenwerking.

www.cdmdiary.com