10 redenen waarom je jezelf op ELLE’s decembernummer moet trakteren

Geüpdatet op 26 Februari 2018 door Isabelle Vander Heyde
10 redenen waarom je jezelf op ELLE’s decembernummer moet trakteren

It's the season to be jolly, om schandalig veel fluwelen looks te shoppen, om het kind van Johnny Depp beter te leren kennen, om je meest irritante familieleden voor de verandering wél te omzeilen, om de mooiste geschenkjes te geven en krijgen én om je wenkbrauwen eens en voor altijd in shape te brengen. Ow, en hoofdredactrice Nica ontdekte dat je een geit (!) kan schenken als kerstcadeau!

INTERVIEW: Johnny's kleine, Lily-Rose Depp, is goed op weg om haar beroemde vader en moeder -Vanessa Paradis- van de stijltroon te trappen. De 17-jarige actrice schittert dit jaar in twee grootse producties en doet speciaal voor ons een boekje open over haar status van schoolverlater, het opgroeien in Chanel en haar haat-liefde verhouding met fastfood.

FALIG KERSTFEEST: Als je echt iemands labielste, pinnigste of meest bizarre kant wil leren kennen, gaat er niks boven een geforceerd samenzijn met verplichte gezelligheid...

DOSSIER JINGLEBELLE: Wij sleuren je door de eindejaarsperiode heen met tal van cadeautips (voor naaste familieleden, vrienden én de celebs die je tegen het lijf dreigt te lopen), leuke DIY-ideeën en natuurlijk genoeg outfitinspiratie om 67 kerstborrels aan te kunnen.

KERSTVERHAAL: Vergeet het meisje met de zwavelstokjes en de kerstspoken van Charles Dickens, ons moderne kerstverhaal bevat een overspelige echtgenoot, een veel te dure verlovingsring en een portie antidepressiva.

ACHTER DE SCHERMEN: Spreken de kerstetalages van warenhuizen als Harrods ook zo tot je verbeelding? Wij trokken naar Londen en ontdekten het atelier waarin ze het leven zien!

TRENDING: Vergeet dure schoenen of een exclusieve it-bag, voortaan zijn pruiken het nieuwe statussymbool. Lees alles over de fascinerende wereld van pruikenmakers, de ongelooflijke ambacht die in een valse haarsnit kruipt en de vraag die niemand durft stellen: waar komt dat haar eigenlijk vandaan?!

ONVERBLOEMD: Druilerige decemberdagen zijn er om op te fleuren met kleurrijke boeketten, kransen en ander bloemig leuks. Wij gingen langs bij Belgies hipste floristen en verzamelden de beste tips voor een binnenshuistuintje...

SHOOT: Voorpret in de backstage of nagenieten op de afterparty? Wij lieten ons inspireren door de nineties en brengen rolkraagtruitjes, fluwelen pakken, blote buiken en chokers om je wildste nachten mee aan te kleden.

BROWS ON FLEEK: Bestaat er zoiets als de perfecte wenkbrauwvorm? En wat kunnen ze in de brow bar dat jij zelf niet kan? Toptips van high brow pro's!

HYGGE RECEPTEN: Vier kerstavond volgens het gezellige Deense principe "hygge"; vervang een copieus diner door cosy fingerfood en amuses à volonté, en sluit af met een guilty pleasure buffet met chocolade in de hoofdrol. Smakelijk!