Kate Perry en Orlando Bloom zijn uit elkaar

Geüpdatet op 19 Februari 2019 door Elise
Kate Perry en Orlando Bloom zijn uit elkaar

Waren zijn platinablonde lokken de druppel voor Katy?

Eerder deze zomer werd het knappe celebkoppel nog betrapt terwijl ze naakt op een paddleboard ronddobberden, nu - 10 maanden na datum - geven Katy en Orlando er de brui aan...

Momenteel is er nog geen officiële reden voor de breuk, al wordt er uiteraard druk gespeculeerd. Volgens een ingewijde van Bloom zou de vork als volgt aan de steel zitten:

"Niet lang na Halloween heeft Orlando aan zijn vrienden verteld dat hij besloten heeft om de relatie te verbreken. Hij gaf toe dat hij nog niet klaar was om te trouwen en om kinderen met haar te krijgen", klinkt het. Orlando zou zich dus niet meteen nòg eens willen settelen. Hij heeft namelijk al een 5-jarig zoontje (Flynn) met het Australische topmodel Miranda Kerr. 

Insiders in het kamp van Katy beweren dan weer het tegenovergestelde. De zangeres zou de acteur gedumpt hebben omdat ze aanvoelde dat ze niet op dezelfde golflengte zaten en verschillende dingen verwachten van het leven. “Hoe graag ze hem ook zag, voor haar is het nu tijd om door te gaan”, aldus een bron.

Hoe dan ook, Hollywood is een jaloersmakend koppel armer.