Chrissy Teigen verontschuldigt zich voor blote ‘hooha’

Geüpdatet op 20 Maart 2018 door Laure Vandendaele
Chrissy Teigen verontschuldigt zich voor blote ‘hooha’LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Chrissy Teigen arrives at the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)

Chrissy Teigen liet tijdens de uitreiking van de AMA's per ongeluk haar 'hooha' zien. Mevrouw Legend verontschuldigt zich nu voor het onverwachte stukje bloot en doet dat in ware Teigen stijl.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Chrissy Teigen arrives at the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
Chrissy Teigen in haar gewaagde jurk van Yousef Akbar

Je hebt een 'split' en je hebt een 'split split'. Eén ding mag duidelijk zijn, de jurk van Yousef Akbar die Chrissy Teigen voor de uitreiking van de American Music Awards uit de kast haalde was er eentje met een 'split split'. Twee om precies te zijn en ze liepen van haar tenen tot net onder haar oksels. Bij het aantrekken van dergelijk stukje textiel, rijst de vraag: ondergoed of niet? Chrissy besliste om een slipje achterwege te laten, met alle gevolgen van dien.

LEES OOK: waarom de sterren vallen voor de jurk met kruisdecolleté

Een onverwachte beweging of briesje deed haar jurk opwaaien waardoor de wereld - kortstondig - inkijk kreeg in de intieme zone van het model.

Een gênant momentje dat Chrissy Teigen na afloop van het event met een portie humor oploste. Teigen postte een foto van de inmiddels beruchte jurk op Instagram vergezeld van het onderschrift: 'AMA's, wat hou ik van jullie! Sorry aan iedereen die mentaal of lichamelijk beschadigd is na het zien van mijn 'hooha'. Voor de volledigheid voegde ze er ook nog de Instagram-account van de laserkliniek verantwoordelijk voor haar gladde schaamstreek aan toe. Een onderbroek heeft ze niet, humor dan weer wel.