Khloé Kardashian alweer betrapt op Photoshop fail

Gepubliceerd op 22 November 2016 door Elise
Khloé Kardashian alweer betrapt op Photoshop fail

Uiteraard is er niets mis mee om een oneffenheid te verdoezelen of een onvolmaaktheid weg te werken op een foto voor je hem online gooit - en al zéker niet als je miljoenen volgers hebt. Maar de gouden regel luidt: hou het zo natuurlijk mogelijk. 

De Kardashian crew is een fervent gebruiker van de blemish tool en de airbrush. Herinner je je nog het "Photoshop schandaaltje" van Khloé eerder dit jaar? De realityster bewerkte haar gymselfie iets te enthousiast waarop een lading commentaar volgde.

khloe-photoshop-1
Let op de kromming in de deurlijst!

Khloé verklaarde enkele maanden later dat ze haar benen niet bewerkt had om ze slanker te doen lijken, maar wél om ze even gespierd te maken. Op haar zestiende was Khlo namelijk het slachtoffer van een zwaar auto-ongeval, waardoor haar benen er naar eigen zeggen nog altijd "lelijk uitzien" en haar rechterbeen opvallend dunner is dan het linkse.

Dat zou ook dus Photoshop fail 2.0 verklaren. Zie jij welk lichaamsdeel bijzonder hoekig is? 

Niet dat ze zich moest verantwoorden over haar photoshop gedrag. We kunnen ons enkel inbeelden hoe vermoeiend het moet zijn om 24/7 onder de radar te zijn, en jezelf foutloos te willen presenteren, kan verleidelijk zijn. Trouwens, in een cultuur waar slechts één bepaald soort lichaam wordt geadoreerd en waarin perfectie gelijkstaat aan symmetrie, bezwijken veel mensen voor Photoshop. Zelfs de beroemde Khloé Kardashian is er niet immuun voor en voelt de druk om er de hele tijd vlekkeloos uit te zien.