5 x maxi make-uppaletten

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
5 x maxi make-uppaletten

5 XXL make-uppaletten voor XXL geëxperimenteer voor de spiegel. En euh, XXL gaat niet altijd met een XXL prijs gepaard.

Het einde van het jaar komt stilletjes aan in zicht en dat betekent dat het gros van de make-upmerken feestelijke en glamoureuze make-uppaletten vol glinsterende oogschaduw op de markt brengen. Een verzameling van de mooiste schminkdoosjes vind je binnenkort terug op ELLE.be.

Voor het zover is, zoomen we even in op een paar XXL-paletten die in de parfumerie of online verkrijgbaar zijn. Een maximum aan kleurtjes, van oogverblindend fel tot nude, gebundeld in een praktisch palette voor een eindeloze combinatie aan feestelijke of subtiele make-uplooks.

Dat maxi paletten niet altijd met maxi prijsjes gepaard moeten gaan, bewijst Only You dat maar liefst 50 oogschaduwkleurtjes aanbiedt voor 14,45 euro. Heb je een iets groter budget te besteden? Dan is het Audacity palette met 16 matte en glinsterende tinten van Lancôme (64 euro) misschien iets voor jou. Creatief directeur Lisa Eldridge liet zich voor dit palette inspireren door haar thuisbasis Londen: de gouden schakeringen van de metaalachtige tinten verwijzen naar de kroonjuwelen, de paarse kleuren zijn geïnspireerd op de nevelachtige Londense ochtenden. De grijze tinten herinneren aan de stenen van de Londense gebouwen, terwijl de groene kleurtjes doen denken aan de groene parken van de stad.