Gedaan met die droge huid, houd ze 24u gehydrateerd!

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Gedaan met die droge huid, houd ze 24u gehydrateerd!

Zou je liever jouw huid beter gehydrateerd zien, maar heb je geen tijd om na
de douche met crèmes aan de slag te gaan? Wel, wij hebben de oplossing! Na onze wedstrijd, mochten 100 lezeressen in avant-première de innoverende nieuwkomer van de Laboratoires Bioderma uitproberen. Een product dat zorgt voor een ommekeer in onze beautyrituelen, van ‘s ochtends vroeg tot…

Hoe?

Door de ontwikkeling van een reinigende olie die schuim wordt bij contact met water. Dit zorgt ervoor dat ze de huid grondig voedt, hydrateert gedurende 24 uur en comfort schenkt bij het douchen.

Resultaat

Geen trekkend of ongemakkelijk gevoel meer op de huid, en we kunnen de vochtinbrengende crèmes (moisturizers) zelfs links laten liggen. En de huid blijft zelfs ‘s nachts gehydrateerd.

En u zegt het!

“Het is een topproduct! Het is zeer aangenaam om te gebruiken en de discrete geur is geschikt voor het hele gezin. De huid is zeer zacht en goed gevoed na het douchen”, aldus een enthousiaste lezer en winnaar van de wedstrijd.

Het is bovendien ook een goede behandeling voor de atopische huid: “Mijn huid is zeer zacht en ik heb minder last van jeuk,” voegde een van de testers er nog aan toe.

bioderma001

“Ik wist dat dit een Bioderma product was en dat was al een goed teken voor mij. Mijn dermatoloog die mijn acneprobleem en zeer droge huid behandelt, raadde mij dit merk aan. Ik gebruik bijvoorbeeld het micellaire water voor mijn gezicht en ik ben daar erg tevreden over”, zegt nog een andere lezeres.

Vanaf de eerste dag is men het er roerend over eens: dit product is een must die we onze vrienden zullen aanraden!

Ten eerste is het pompflesje erg handig (het glijdt niet uit de handen en voorkomt verspilling). Er is zelfs een gezinsverpakking omdat de doucheolie ook geschikt is voor zowel baby’s en kinderen als volwassenen. Ten tweede houden we van het gevoel wanneer deze olie verandert in schuim. Wat super makkelijk is om af te spoelen. Het discrete en neutrale parfum kon sommige testers verrassen. Maar is een ‘frisse en discrete’ geur niet beter dan een zwaar en overdreven parfum? ...

“Dit product hoort niet bij de gebruikelijke cosmetica. Het is een echte verzorging. Wat achterblijft op de huid is heel subtiel. Je voelt je gereinigde en beschermde huid zonder een vettig gevoel!”

Kort en krachtig, we houden van de Atoderm doucheolie tijdens het douchen, net erna en zelfs veel later.

De doucheolie biedt optimaal comfort en een meer dan enthousiast goedgekeurde doeltreffendheid.

U wou nog een bewijs? En als u het zegt… dan geloven we u!