& Other Stories lanceert natuurlijke beautylijn

Gepubliceerd op 21 November 2016 door Laure Vandendaele
& Other Stories lanceert natuurlijke beautylijn

& Other Stories breidt de bestaande beautylijn uit met een natuurlijk, op en top Frans gamma.

Een bezoek aan & Other Stories is niet compleet zonder tussenstop in de beautyafdeling vol kwalitatieve goodies aan meer dan schappelijke prijzen. En sinds kort vind je tussen de eye markers en romige body butters ook de 'Paris Atelier'-lijn, een collectie natuurlijke beautyproducten van Franse origine. Niet alleen de namen van de parfums, crèmes en lichaamsproducten klinken Frans in de oren, ook de natuurlijke ingrediënten van de biologisch afbreekbare formules zijn allemaal afkomstig uit Frankrijk.

otherstories1

Zo bevatten de op de kust geïnspireerde producten exfoliërende oesterschelpen, bevat het kalmerende Eau d'Ajonc verzachtende wieren uit Bretagne en werd ook een beroep gedaan op kruiden en voedende honing uit de Provence. De producten uit het bos bevatten hydraterende extracten van witte truffel, voedende pruimenolie en boter uit Gascogne. Kortom: een reis doorheen Frankrijk aan de hand van een ingrediëntenlijst!

otherstories2

Maar het groene hart van & Other Stories stopt niet alleen bij de keuze van de ingrediënten. De Zweedse winkelketen heeft immers een eigen recyclageprogramma voor verpakkingen van schoonheidsproducten. Wanneer klanten hun lege verpakkingen binnenbrengen, wordt dat beloond met een korting van 10%.

Maak hier kennis met de Atelier Paris-collectie