Stap voor stap … in stijl!

Gepubliceerd op 21 November 2016 door ELLE België
Stap voor stap … in stijl!

Wat is er schattiger dan babyvoetjes … die veel te snel groeien! Hun eerste stapjes vullen iedere ouder met trots! We willen altijd het beste voor onze kinderen, dus dat geldt ook voor hun schoeisel. Het moet mooi zijn natuurlijk, maar ook en vooral comfortabel en geschikt om de wijde wereld mee te verkennen … Het is immers altijd fijn om een voetje voor te hebben!

Coole mama’s houden het meest van deze shoes …

Wie zou niet smelten voor deze miniballerina’s, sneakers met lovertjes of een luipaardprint? Of die megastoere mocassins of minuscule basketbalschoenen voor kerels in de dop? Het kinderschoenenmerk Naturino heeft een neus voor mode, zoveel is zeker. Combineer dat gegeven met Italiaanse knowhow, en we zouden allemaal wel weer een maatje 21 willen. Afgezien van hun superschattige en/of trendy look appreciëren we vooral dat deze schoenen echt zorg dragen voor de (tere?) voetjes van onze kroost.

1/

… net als moederkloeken!

Voor de gezondheid en het welzijn van onze voeten gaat er niets boven blootvoets wandelen op fijn zand. Maar aangezien we niet allemaal het geluk hebben op een paradijselijk eiland te wonen, ontwikkelde Naturino een ‘zandeffect’-systeem dat de vorming van de voetzool en de gewrichten bevordert met zijn exclusieve eigenschappen. De zool is stevig en soepel tegelijk: hij ondersteunt de groei van de voeten en stimuleert een goede ontwikkeling. Net als zand past hij zich aan de vormen van elke voet aan. Wat zegt de kinderarts? Geen wonder dat Naturino het goedkeuringslabel van de APMA (American Academy of Pediatrics) heeft gekregen.

naturino_3972_fal0012010257019106-1-300x300naturino_4193_fal0012010401029111-1-236x236

 

 

 

 

 

 

Al generaties lang maakt Naturino schoenen met baanbrekende technische oplossingen en oog voor detail, aansluitend bij de nieuwste trends. De innovaties die de ontwikkeling en bewegingen van de kindervoeten stimuleren genieten de goedkeuring van Italiaanse pediaters. Er werd zelfs gedacht aan uitneembare antibacteriële zolen die je kunt wassen! Stap voor stap beschermen en ondersteunen deze kinderschoenen de voet, in schoonheid, zonder zijn bewegingen te beperken. En wij? Wij hoeven alleen nog maar mateloos te genieten van de dolle (vreugde)sprongen, helse wedlopen en dwaze spelletjes van onze kleintjes …

Meer modellen vind je hier: