Chad Michael Murray schrijft roman

Gepubliceerd op 15 November 2016 door Laure Vandendaele
Chad Michael Murray schrijft roman

Waar houdt One Tree Hill-acteur Chad Michael Murray zich tegenwoordig zoal mee bezig? Met kinderen maken en met boeken schrijven zo blijkt. Murrays debuutroman ligt volgend jaar in de winkel.

chad-michael-murray-2016
En zo ziet Chad er anno 2016 uit. (als een verloren broer van Jean-Jacques De Gucht)

Het loopt lekker in het leven van Chad Michael Murray. De Amerikaan die zijn roem dankt aan zijn rol als Lucas Scott in 'One Three Hill' wordt binnenkort voor de tweede keer vader én maakt zijn debuut als schrijver.

Net zoals zijn piekharige televisiepersonage liett Murray zijn gedachten los op een klavier wat resulteerde in debuutroman 'American Drifter'. Het boek, een romantische avonturenthriller, vertelt het verhaal van een Amerikaanse soldaat die met de rugzak doorheen Rio de Janeiro trekt. Inspiratie voor het verhaal haalde de kersverse schrijver in een droom. 'Het was een bijzonder intense droom, een verhaal dat ik als een vlieg op de muur kon volgen', zegt hij. Verder wil de 35-jarige met zijn boek een verhaal vertellen dat de jeugd opnieuw doet dromen van spanning en avontuur.

LEES OOK: dit is het nieuwe boek van Kendall en Kylie Jenner

Hiervoor deed Chad een beroep op de diensten van schrijfster (en dus niet de actrice) Heather Graham, bekend om haar populaire, spannende romans.

Fans van Murray en spannende avonturenverhalen moeten wel nog even geduld uitoefenen. 'American Drifter' wordt pas in november van volgend jaar in de boekenwinkel verwacht.