Ontdek de zwangerschapslingerie Anita

Geüpdatet op 18 November 2016 door ELLE België
Ontdek de zwangerschapslingerie Anita

Ach, de vreugden van het zwanger zijn … Is er iets mooier dan een klein wezentje te voelen groeien in je buik? Tenminste als je de ochtendmisselijkheid en striemen niet meetelt, en borsten die tot drie keer toenemen in volume. Gelukkig kunnen we rekenen op het lingeriemerk Anita om onze zwangerschap optimaal te ondersteunen.

Tijdens een zwangerschap kunnen de borsten van de toekomstige moeder wel vijf cupmaten groeien. Dat klinkt misschien leuk (vooral voor manlief …), maar ze wegen ook zwaarder. Het is dus belangrijk over een beha te beschikken die met de borsten meegroeit en tegelijk voor een goede ondersteuning zorgt (hoe meer de borsten groeien, hoe zwaarder ze worden, … en hoe meer de rug te lijden krijgt!) De meegroeibeha van Anita kun je tot drie cupmaten vergroten: zo hoef je niet elke keer een nieuwe beha te kopen! Ook de voedingsbeha’s stellen niet teleur: zij gaan zelfs tot cupmaat J! Ze zijn bovendien naadloos, zodat er bij het uittrekken geen pijnlijke afdrukken te zien zijn. Alle collecties van Anita zijn bovendien gemaakt van buitengewoon zachte weefsels die de huid laten ademen – voor extra comfort. De beugelbeha’s zijn uitgerust met speciale beugels die met de borst meegroeien.

anita002

1/

Uiteraard wil je ook tijdens je zwangerschap modieus blijven en de kleuren van je ondergoed op elkaar afstemmen. Alle beha’s zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zelfs de meest verstokte fashionista vindt hier wat ze zoekt! Nog wat koudwatervrees? Anita heeft ook een collectie zwangerschapsbadmode. De badpakken hebben een geïntegreerde beha en het buikstuk groeit mee, zelfs tot het einde van de zwangerschap. Wat kun je nog meer wensen?

anita2

anita001

Zwangerschapslips? Speciale steunslips? Anita heeft het allemaal. De beroemde babybelt is ontworpen voor vrouwen die rugklachten hebben of die staand werk verrichten. Hij heeft wereldwijd al talloze toekomstige moeders overtuigd. Anita biedt de mama in spe alle lingerie die ze maar wensen kan, met optimale ondersteuning en comfort – dat verklaart ook het succes van dit merk.