Kim Kardashian komt terug en heeft groot nieuws

Gepubliceerd op 8 November 2016 door Elise
Kim Kardashian komt terug en heeft groot nieuwsNEW YORK, NY - AUGUST 28: Kim Kardashian West attends the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

In een nieuwe teaser van Keeping Up laat Kim aan geschokte Kris Jenner weten dat ze... aan een derde kindje denkt!

Tot grote verrassing van de rest van de wereld, want de realityster kondigde eerder aan dat twee kinderen meer dan genoeg zijn voor haar. In de teaser is echter luid en duidelijk te horen: "Ik besef dat ik de mogelijkheden van een draagmoeder wil bekijken..."

Jep, Kim wil dus de optie van een draagmoeder open houden. Ze had tijdens haar twee vorige zwangerschappen heel wat last van complicaties en de dokter raadde haar aan om bij een derde kindje eventueel externe hulp in te schakelen. De drijvende kracht achter deze kinderwens is hoogstwaarschijnlijk man Kanye West, die enkele maanden geleden al liet weten dat hij nog een zusje of broertje voor North (3) en Saint (11 maanden) erbij wil.

Post baby body

In een andere aflevering van de reeks heeft Kim een diep gesprek met haar moeder over de angst voor wat een derde kind met haar lichaam zou doen. Kris Jenner probeert haar gerust te stellen: "Je mag niet vergeten dat je een ander levend wezen maakt en dat je perfect in staat bent om je lichaam opnieuw in shape te krijgen na je zwangerschap - dat bewees je immers al tweemaal."

Waarop Kim reageert: "Dat weet ik, maar ik ben gewoon stressy over baby nummer drie. Dat is echt het moment waarop je lichaam in elkaar begint te zakken.

Keep you informed!