De locatie van BRU’s laatste parelende tafel is bekend

Geüpdatet op 17 Oktober 2017 door ELLE België
De locatie van BRU’s laatste parelende tafel is bekend

Wat heb je nodig voor het perfecte diner: een unieke locatie, verfijnde gerechten, een mooie tafel, sprankelend gezelschap en parelend water. BRU heeft het recept goed begrepen en organiseert sinds april het ene na het ander fantastische etentje.

Even een vogelvlucht door de meest onvergetelijke locaties waar de tafels maand na maand te vinden waren: De grote klok in het Antwerpse Centraal Station, een unieke boomgaard in Haspengouw, de historische ruïnes van de Abdij van Villers-la-Ville, … Vol verwachting kijken we dus uit naar de kers op de taart voor de afsluiting van het culinaire concept. Voor de laatste magische setting zoekt BRU het in de barokke grandeur sferen van de 17e eeuw.

Daarvoor zullen de tafels neerstrijken in het 17e-eeuwse kasteel van Waleffe in Luik. In het bombastische interieur kan je met of zonder 'tache de beauté' aanschuiven aan een echte tafel des overvloeds. De oorsprong van de moderne gastronomie ligt in decadente eeuw van Louis XIV, dat moet dus wel een fantastische ervaring opleveren. Reserveer je plek dus maar snel op www.Bru.be.

Droom even weg bij de vorige locaties als aperitiefje.

(stagiaire: Isabelle Leempoels)