De officiële trailer van Gilmore Girls is eindelijk uit

Gepubliceerd op 26 Oktober 2016 door Isabelle Vander Heyde
De officiële trailer van Gilmore Girls is eindelijk uit

Ze zijn terug! De officiële trailer van Gilmore Girls werd eindelijk publiek gemaakt en dit kwam we alvast te weten: 

De nieuwe reeks verschijnt een kleine tien jaar nadat de allerlaatste aflevering van het iconische Gilmore Girls in première ging. Geen volledig seizoen echter deze keer, A Year In The Life volgt de meiden een jaar lang doorheen de vier jaargetijden in vier afleveringen van telkens 90 minuten.

Eén van de twee is sowieso zwanger! De makers van de reboot losten hier eerder al tal van hints over, zo viel er in verschillende teasers discreet een kinderwagen op de achtergrond te spotten. Ook nu weinig full-body shots van de twee, enkel vluchtige beelden die een eventuele babybuik camoufleren. Tenslotte vraagt Luke zich luidop af of "ze" wel donuts mag eten: je weet hoe laat het is wanneer een man zich met je dieet bemoeit!

Lorelai werd propvol botox gespoten, maar dat weerhoudt haar gelukkig niet om gevatte dialogen met haar dochter en andere Stars Hollow inwoners te voeren. Halleluja!

Ook triestig nieuws: Rory's grootvader overlijdt aan het begin van de nieuwe reeks. Edward Herrmann, de acteur die jarenlang Richard Gilmore vertolkte, stierf in 2014 aan de gevolgen van kanker. Dat beiden niet vergeten zijn, blijkt uit het imposante eerbetoon van grootmoeder Emily. Zoals gewoonlijk lichtjes geflipt en compleet over the top. De nieuwbakken weduwe komt trouwens in een identiteitscrisis terecht, getuige haar grunge denim looks.

Over naar Rory, die lijkt druk bezig de wereld af te reizen en zich vooral aan niets of niemand te binden -"ik bezit zelfs geen ondergoed!". Ex-vriendjes Dean en Jesse passeren wel de revue, misschien lukt het één van hen om haar eindelijk thuis te houden in Stars Hollow? Of wordt er eentje binnenkort vader (zie punt 2)? Of, of, of? Heel veel vraagtekens wat Rory betreft.

Ook Sooki is van de partij! Lorelais beste vriendin, vertolkt door megaster Melissa McCarthy, krijgt amper vijf seconden schermtijd in de trailer, maar doet alvast "iets pornografisch".

Ontdek het hier allemaal zelf: