Kim Kardashian duikt voor het eerst sinds overval weer op

Gepubliceerd op 26 Oktober 2016 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian duikt voor het eerst sinds overval weer op

She's back! Meer dan drie weken na de gewapende overval in Parijs is Kim Kardashian voor het eerst weer in het openbaar gespot. 

Na drie weken van absolute sociale mediastilte dook Kim Kardashian gisteren voor het eerst opnieuw in het openbaar op. Dat deed de realityster, die nog steeds aan het bekomen is van een gewapende overval in haar appartement tijdens de Parijse modeweek, in het gezelschap van haar goede vriend Jonathan Cheban die Kim op een hoortje frozen yoghurt trakteerde. Het duo werd op de voet gevolgd door een bodyguard, sinds de beruchte overval een constante in het leven van alle Kardashians.

De 36-jarige Kardashian droeg voor het uitje niet meer dan een oversized hoodie en een paar witte slippers, een schril contrast met de gewaagde en vaak opzichtige outfits waarin de ster zich doorgaans hult. Ook make-up liet de contouring queen zo goed als achterwege, een nieuwe look die ze de dag voor de overval in Parijs voor het eerst debuteerde.

LEES OOK: Kim Kardashian gaat nude in Parijs

Kim lijkt het dus te menen wanneer ze zei dat ze haar 'in your face luxueuze' levensstijl zou inruilen voor een soberder bestaan. Geen snaps van peperdure diamanten en sexy shots van one of a kind couturestukken meer. Na de brute overval kreeg de realityster immers uit verschillende hoeken de kritiek dat dit gepronk met haar onmetelijke rijkdom haar een kwetsbaar doelwit voor mensen met slechte bedoelingen maakte. Ontwerper Karl Lagerfeld ging zelfs zo ver te zeggen dat Kims gedrag de overval heeft uitgelokt.

LEES OOK: Kim Kardashian onder schoot beroofd in hotelkamer

Of Kim voorgoed van de radar verdwijnt en de anonimiteit verder opzoekt, valt af te wachten. Diamanten blijven voorlopig achterwege maar Kim K kan duidelijk niet zonder een minimum aan sprinkles in haar leven.