Weekendtip: Gin drinken in de Chambers of the Curious

Geüpdatet op 5 Oktober 2017 door ELLE België
Weekendtip: Gin drinken in de Chambers of the Curious

Hendrick's "chambers of the curious" strijkt weer neer in Brussel. Om de editie van vorig jaar in la Pharmacie Anglaise met Oscar And The Wolf te kunnen overtreffen, werd dit jaar een heel bijzondere locatie uitgekozen.

Het Depot voor Gevaarlijke Goederen in Tour & Taxis, een naam die de verbeelding prikkelt. Het Depot werd voor de gelegenheid volledig omgetoverd tot een "steam punk" cocktail bar. Een bonte verzameling grand fauteuils, een vleugelpiano, kaarsverlichting, allerlei mysterieuze en bizarre objecten als decoratie en een heuse plantentuin aan het plafond zorgden voor de ideale lounge sfeer. Op het menu vind je een even gevarieerde waaier aan gin tonics en cocktails.

Voor mij is een gin tonic al genoeg maar als je je zintuigen nog wat meer wil stimuleren moet je afdalen in de kelder. In drie opeenvolgende "chambers of the curious" betreed je een wereld waarin de grens tussen realiteit en fantasie vervaagd. Een ervaring die je nieuwsgierigheid en creativiteit naar boven brengt. Het zou zonde zijn om nog meer te verklappen, ga het zelf maar ontdekken. The Hendrick's Chambers of the Curious blijft nog open tot en met 23 december 2016.

praktisch

Bar publiek toegankelijk (zonder reservatie) van donderdag tot zaterdag van 17u30 tot 01u00

Inschrijven voor de experimenten in de Chambers of the Curious doe je op  www.chambersofthecurious.be (reservatie verplicht).

Depot voor Gevaarlijke Goederen, Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel

(staigaire Isabelle Leempoels)