Hartverwarmend: Kanye West doet eindelijk iets goeds

Gepubliceerd op 24 Oktober 2016 door Isabelle Vander Heyde
Hartverwarmend: Kanye West doet eindelijk iets goeds

En als hij dan toch eens iets goeds doet, doet hij dat écht heel goed. Volg je nog? 

Het zijn sombere tijden voor Kim Kardashian, die in haar Hollywood villa zit verschanst en het trauma van haar overval in Parijs probeert te verwerken. Ze vierde het voorbije weekend haar 36ste verjaardag dan ook in mineur. Echtgenoot Kanye West zorgde wel voor een vertederende noot: hij verraste Kim met een compilatie van filmpjes uit haar jeugd. De beelden lijken vooral ook een eerbetoon aan haar overleden vader Robert Kardashian en diens raad aan zijn beroemde dochter te zijn: "Kim, wees trouw aan waar je in gelooft en blijf sterk!" Een advies dat vandaag meer dan ooit welkom is ten huize Kardashian. De filmpjes zijn gemonteerd op Only One, een nummer dat West zelf schreef.

Naast Robert komen ook Kims beroemde broer en zussen, Kris Jenner en haar moeder, oma MJ, in beeld. Dit leert het ons over de zorgeloze jeugd van Kim:

  • Ze opende een restaurant, Kims Café, voor haar ouders
  • Ze had een signature dansje, dat ze op haar 15de net iets minder goed bleek te kunnen dan op haar 5de.
  • Op haar 15de verwaarloosde ze haar tennislessen voor haar eerste vriendje, zo leert haar opgewonden broertje Robert ons. Nog volgens kleine Rob heeft hij ze samen naakt betrapt…
  • In volle pubertijd wilde ze plots nièt meer gefilmd worden: “Please. Stop. Filming. Me” Toegegeven, het was op weg naar school, inclusief braaf uniformpje en smalende vrienden die naar Kim en haar ouders keken.
  • De geboorte van Kylie en Kims commentaar daarop: “ik kan niet wachten tot ik moeder word!”

Dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn was, blijkt uit de trieste ondertoon van de film: vader Robert Kardashian in 2003 aan kanker. Een trauma voor de hele familie, maar lang niet de enige tegenslag. Ontdek hier alles wat de Kardashians voor ze beroemd waren overkwam.