Eindelijk onthuld: Victoria Beckham wordt gastdesigner voor deze populaire keten

Gepubliceerd op 24 Oktober 2016 door Isabelle Vander Heyde
Eindelijk onthuld: Victoria Beckham wordt gastdesigner voor deze populaire ketenNEW YORK, NY - SEPTEMBER 11: Designer Victoria Beckham walks the runway at the Victoria Beckham Spring/Summer 2017 fashion show during New York Fashion Week on September 11, 2016 in New York City. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

H&M x Kenzo is nog maar net een feit, of er staat al een volgende topcollab in de startblokken. Zet je schrap voor Victoria Beckham x Target! 

Goed nieuws dus voor wie altijd gedroomd heeft van Victoria Beckhams nonchalante, ladylike designs, maar daar geen maandloon voor kon opofferen. Het is dit jaar exact vijf jaar geleden dat de Britse ontwerpster haar tweede lijn Victoria,Victoria Beckham uit de grond stampte en dat wordt gevierd met een democratische samenwerking. Speciaal voor de Amerikaanse keten Target ontwierp ze een collectie van maar liefst 200 (!) stukken, bestaande uit ready-to-wear en accessoires, gebaseerd op haar meest recente werk. Geen klakkeloze kopieën echter, Beckham belooft een nieuwe kijk op haar stilaan legendarische stijl: “Het is girly en fun, net zoals de VVB-lijn, die net zo veel op mijn persoonlijkheid gebaseerd is als de strengere looks die de wereld van  me gewend is. Dit is een andere kant van mij, de minder belichte helft van mijn valies,” klinkt het op Business of Fashion.

LEES OOK: Victoria Beckham maakt make-upcollectie met Estée Lauder

Nog een verrassing: de capsule collectie bevat eveneens kidswear, een première voor Victoria Beckham. Het is dit jaar immers ook vijf jaar geleden dat dochtertje Harper geboren werd en ook dat moet gevierd worden. Met andere woorden: er lopen straks heel wat baby’s en kleuters in Harperstijl rond -ons hoor je alvast niet klagen.

LEES OOK: Gaat Victoria Beckham met H&M in zee

Waar, wanneer? De capsule wordt op 9 april 2017 gelanceerd bij Target en zal exclusief voor het Amerikaanse publiek worden aangeboden op Target.com. Het goede nieuws is dat Vicky ook haar Europese en Aziatische fans niet vergeet en een selectie van de lijn zal verkopen op haar eigen webshop Victoriabeckham.com. Prijzen liggen tussen $6 en $70.

Victoria zit niet stil dit jaar, eerder lanceerde ze in samenwerking met Estee Lauder ook een fabelachtige make-upcollectie. Ontdek hier alles wat je moet weten over de Estee Lauder x Victoria Beckham cosmetica.