Triumph geeft je boezem een magic boost

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Triumph geeft je boezem een magic boost

Een perfecte boezem, voor minder gaat lingeriemerk Triumph niet met haar nieuwste 'Magic Boost' collectie: drie verschillende beha's voor drie types borsten, zodat iedereen kan pronken met een prachtig decolleté.

Deze nieuwe lijn komt voort uit het 'Magic Wire' design, waarbij een metalen beugel vervangen is door een soft touch exemplaar van siliconen, zodat je wél het comfort en de ondersteuning maar niet de ongemakken hebt van een metalen beugel. Deze innovatie werd al beloond met de Red Dot 'Best of the best' award voor baanbrekend product design. En in de Magic Boost collectie wordt hij gecombineerd met drie verschillende modellen qua cup en snit, die elk een antwoord bieden op de drie meest voorkomende wensen op het vlak van borsten: zo is er een model voor dames die op zoek zijn naar meer rondingen, eentje voor wie mooie afgeronde contouren wil en een beha voor wie graag nét dat beetje meer decolleté toont.

schermafbeelding-2016-10-13-om-22-39-06

Wie droomt van een iets vollere, mooi ronde boezem, krijgt hulp van de Lift-Up, die met haar voorgevormde cups zorgt voor een natuurlijk liftend effect. Dit model is bijvoorbeeld geschikt voor dames met een kleinere boezem, of voor wie op zoek is naar extra volume aan de bovenkant van de borsten.

Wie trotse bezitter is van een vollere boezem, krijgt dankzij de Shape-up een mooi gevormd en afgerond decolleté. De combinatie van gevoerde cups en een kanten afwerking zorgt voor een stijlvol afgelijnd silhouet, zowel onder als zonder die prachtige nieuwe jurk.

Een spannend avondje gepland, een verleidelijke nieuwe outfit mét uitsnijding gekocht of gewoon zin om te flaunten met what you've got? De Push-up bevat geleidelijk gevulde ronde cups, die je boezem extra liften. In combinatie met de diepe vorm zorgt dit voor een adembenemend decolleté, en vormt het de perfecte beha voor een laag uitgesneden top of jurk.

schermafbeelding-2016-10-13-om-23-18-57

Bij elk model past een matching slip - van hipster tot high waist - die zorgt voor een naadloos en onzichtbaar effect onder je outfit en voor een WOW-effect voor de spiegel. Elke kleur en ieder motief is verkrijgbaar in de drie verschillende uitvoeringen. Ben jij op zoek naar wat extra hulp bij het uitzoeken van nieuwe lingerie? Op de website helpt Find the one jou op weg: je kan er niet alleen een passessie boeken, je krijgt er ook tips & tricks van experten, die er zowat elke vraag die met beha's te maken heeft, hebben beantwoord.

Vanaf 29,95€ voor een slip en 49,95€ voor een beha. www.triumph.com