Is dit het meest schandalige Halloween kostuum ooit?

Gepubliceerd op 12 Oktober 2016 door Isabelle Vander Heyde
Is dit het meest schandalige Halloween kostuum ooit?

Yep, je kan de engste nacht van het jaar straks doorbrengen als "Robbed Kim Kardashian." Walgelijk. 

De soap rond Kim Kardashians overval blijft duren. Terwijl haar familie in de Verenigde Staten met mondjesmaat laat weten hoe het met de ster is -niet goed dus- probeert een bedrijfje alvast geld te slaan uit het incident. Op Costumeish, dat zichzelf zeer toepasselijk omschrijft als "aanbieder van cheap kostuums", kan je de Parisian Heist Robbery Victim Costume Kit scoren. Voor slechts $69,99 ga je straks dus in witte badjas, met zwarte pruik, diva zonnebril, een plastieken diamant om de vinger én zelfs wat gezellige ducktape rond je polsen en in je mond -maar geen paniek, deze doen geen pijn!- naar een feestje. Om je maar een idee te geven, zo ziet het eruit:

De negatieve reacties blijven uiteraard niet uit, maar Costumeish zelf ziet er de graten niet van in. Aan het Amerikaanse Vanity Fair verklaarde het bedrijf dat "onze volledige sympathie naar Kim als slachtoffer van deze misdaad gaat, niemand verdient het om zoiets te beleven. Het is dan ook niet onze bedoeling de spot met haar te drijven. Wel is Halloween een weerspiegeling van brandpunten in onze popcultuur en daar maakt ze nu eenmaal deel van uit, net als andere sterren. Het is een gemakkelijk en betaalbaar kostuum." Het is niet ongewoon dat het Amerikaanse karnaval ophef veroorzaakt. Zo werd er de voorbije jaren onder meer geschokt met verkleedpartijtjes in concentratiekamp-, black face- en zelfs bebloede tampons thema.

Costumeish is trouwens niet de enige met een boodschap voor aan Kims adres. Ook de Parijse conciërge, met wie ze de overval meemaakte, deelde eerder in een open brief zijn gevoelens over het incident.