Laat je verwennen bij Institut L’Essentielle

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Laat je verwennen bij Institut L’Essentielle

Word jij al eens graag in de watten gelegd? Dan wordt Institut L’Essentielle je nieuwe hotspot! In dit Brusselse beauty center kan je terecht voor een hele reeks schoonheidsbehandelingen en persoonlijke verzorgingen. Hiermee combineer je een ultiem schoonheidsmoment met puur genot.

Laat je verwennen bij Institut L’Essentielle - 1

Vragen je wenkbrauwen om een bijwerking? Of voelt je huid minder zacht aan nu het kouder wordt? Dan ben je bij Institut L’Essentielle op het juiste adres. In het instituut bieden vakkundige handen een waaier aan epilaties, gezichts- en huidverzorgingen, pedicures en massages aan. Een absoluut pluspunt: bij alle verzorgingen wordt gewerkt met natuurlijke, milieuvriendelijke producten.

De guilty pleasure van oprichtster Vera Goncalves is de semipermanente polish. Een manicure waar ze haar creativiteit en expertise volledig kan botvieren. Naast deze reeks behandelingen maakt Institut L’Essentielle je ook klaar voor een elegant feestje met een volledige make-up look.

Wellness DayDe aanwezige lezeressen op de ELLE & Psychologies Wellness Day kregen alvast een voorproefje. Op 23 september verzorgde Institut L’Essentielle de aanwezigen met een fish pedicure en een masserend voetbad. De lezeressen sloten hun dag af met verzorgde voetjes en een heerlijk ontspannen gevoel.

Het bewijs dat dit schoonheidssalon een must-do is? L'Institut l'Essentielle werd geselecteerd door Treatwell als één van de beste 5 schoonheidsinstituten van België in zijn categorie. De resultaten van deze selectie zullen bekend worden gemaakt in de loop van de maand december.

Laat je verwennen bij Institut L’Essentielle - 5

Een schoonheidsbehandeling nodig? Neem dan een kijkje op de Facebook en Instagram "Institut l'essentielle" voor meer informatie.
Email : insitutlessentielle@gmail.com
Telefoon : 02851.96.35