Man Jennifer Aniston mengt zich in het Brangelina debacle

Gepubliceerd op 6 Oktober 2016 door Isabelle Vander Heyde
Man Jennifer Aniston mengt zich in het Brangelina debacleSANTA MONICA, CA - JANUARY 17: Actors Jennifer Aniston (L) and Justin Theroux attend the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

De meest schokkende scheiding van het jaar valt niet alleen Brad Pitt, Angelina Jolie en hun zes kinderen zwaar. Ook Jennifer Aniston, Brads beroemde ex-vrouw, wordt wereldwijd door het slijk gehaald en dat wordt haar huidige echtgenoot Justin Theroux te veel. 

Amper enkele uren nadat het trieste nieuws wereldkundig was gemaakt, verschenen de eerste memes van een jubelende Jennifer Aniston al. Haar Rachel Green verleden bleek een schat aan beelden voor grapjes rond de dramatische breuk en dat viel de actrice duidelijk zwaar. Ze liet weten gekwetst te zijn door de situatie en dat ze nooit het verdriet van een andere vrouw en diens familie zou vieren, hoezeer die haar ook heeft benadeeld in het verleden -Brad verliet Jen immers voor Angelina na de opnames van Mr. & Mrs. Smith. Justin Theroux, met wie de 47-jarige ster vorig jaar in het huwelijksbootje stapte, springt ondertussen voor zijn geliefde in de bres. In een interview met het Britse Sunday Times heeft hij de volgende stoere woorden voor haar over: "Ze is een regelrechte badass en heeft reeds heel wat bullshit moeten verwerken. Veel mensen zouden ten onder gaan aan de stress waaraan zij wordt blootgesteld. Ik ben ongelooflijk trots op haar en bewonder de manier waarop ze ermee omgaat. Op een vreemde manier vind ik het een eer om op zo'n moment achter haar te mogen staan. Ze is fantastisch!" Troostende woorden die een gevoelige snaar raken. Verder noemt de ster de hele mediastorm van de voorbije weken "vergif van het dodelijkste type". De boodschap is duidelijk: blijf  van Jennifer Aniston af!

Een greep uit de online grollen in kwestie: