Kim Kardashian onder schot gehouden en beroofd in hotelkamer

Geüpdatet op 18 Februari 2019 door Elise
Kim Kardashian onder schot gehouden en beroofd in hotelkamer

Kanye West brak brak afgelopen nacht abrupt zijn concert af met de boodschap "I'm sorry, I"m Sorry, family emergency". En wat voor een noodgeval: echtgenote Kim Kardashian werd in haar hotelkamer in Parijs onder vuur gehouden door 2 gemaskerde mannen en bestolen van zo'n 10 miljoen euro aan sieraden. 

De mannen - vermomd als politieagenten - overmeesterden de security guards en wisten zich een weg binnen de hotelkamer te wurmen.

Ze zouden Kim vastgebonden hebben en vervolgens opgesloten hebben in de badkamer. De overvallers gingen er van door met een buit van 10 miljoen euro aan juwelen.

"Geschokt, maar fysiek ongedeerd"

“Kim Kardashian West werd onder schot gehouden in haar hotelkamer in Parijs deze avond, door twee gemaskerde mannen verkleed als politieagenten. Ze is geschokt, maar fysiek ongedeerd”, liet haar woordvoerder Ina Treciokas afgelopen nacht weten aan nieuwszender CNN.

Paris Fashion Week 

Kim heeft al heel wat meegemaakt tijdens de modeweek in Parijs. Enkele dagen geleden werd de realityster aangevallen op straat door celebrity pranker Vitalii Sediuk, die eerder ook al Gigi Hadid vastgreep.