7 beautyvragen aan Kylie Jenner

Geüpdatet op 15 Februari 2019 door Laure Vandendaele
7 beautyvragen aan Kylie Jenner

Kylie Jenner houdt van volle lippen, snelle wagens, haar wispelturig vriendje en roedel honden. En van make-up: 7 beautyvragen aan de Benjamin van de Kardashian-Jenner clan.

Kylie Jenner groeide de afgelopen jaren uit tot een beauty-icoon. De 19-jarige experimeert er dan ook op los en wisselt even snel van haarkleur als van lippenstift (haar eigen creaties verkopen trouwens in een mum van tijd uit). Via Snapchat deelt de nu eens redhead dan weer blondine talloze beautytips met haar miljoenen volgers.

LEES OOK: 5 beautytips van Bella Hadid

  1. Maar wat is de beste beautytips die ze zelf ooit kreeg?

'Khloé verplicht me altijd om zonnecrème te smeren. Ook Kim en Kourtney stuurden me tijdens een vakantie in Bora Bora terug naar de hotelkamer om een tube zonnecrème te halen.'

1/

2. Wat is jouw favoriete dagcrème?

De Ultra Facial Cream van Kiehl's. Die smeer ik ook onder mijn ogen als mijn huid droog aanvoelt.

2/

3. Grootste beautyblunder?

Mijn lippen zijn op een bepaald moment echt wel te dik geweest. Ik was enthousiast en wou steeds meer. Gelukkig hebben mijn zussen me toen de halt toegeroepen. Mijn lippen later verkleinen was allesbehalve een aangename ervaring. Gelukkig is het gelukt en eindigde ik niet in een aflevering van Botched!

LEES OOK: Getest - lippen zoals Kylie Jenner

3/

4. Wie is jouw beauty icoon?

Mijn zus Kim. Ik kijk enorm op naar haar. Van al mijn zussen heb ik op het gebied van beauty van haar het meest geleerd.

4/

5. Wat is je vroegste herinnering?

Ik herinner me mijn vierde verjaardag en het feit dat ik gestraft werd omdat ik mijn salade niet wou opeten. Dat is in de loop der jaren trouwens wel vaker gebeurd.

5/

6. Wat zit er momenteel in jouw koelkast?

Veel cold pressed sapjes, eieren en melk. En een stuk kaas, dat heb ik altijd in huis.

6/

7. Wat wil je later worden?

Mijn focus ligt momenteel op mijn beautylijn Kylie Cosmetics. Ik stop er al mijn tijd en energie om er een succes van te maken.