SHOPPING: eye markers voor elk budget

Geüpdatet op 28 September 2016 door Laure Vandendaele
SHOPPING: eye markers voor elk budget

Hou je van een flinke streep eyeliner? Dan is een eye marker vast iets voor jou. Het chubby broertje van de eyeliner duikt dit seizoen in heel wat verschillende make-upcollecties op en is er voor ieders budget.

Zoals je in dit trendrapport kon lezen, mag je je dit seizoen helemaal uitleven met eyeliner. Die teken je onder, boven of zelfs naast het oog in geometrische vormen, een dikke streep of met een XXL wing op het einde.

Kenzo, Altuzarra, Oscar de la Renta, Giamba en Fendi stuurden indrukwekkende linerlooks de catwalk op die kunnen dienen als inspiratiebron. Hoe je die looks naar je eigen gezicht transformeert? Met een handige eye marker en een dosis durf.

Wat is een eye marker?

Een eye marker ziet eruit als een dikke viltstift maar wel eentje waarmee je zonder zorgen op je gezicht kan tekenen. Met het chubby broertje van je geliefde eyeliner teken je in één vlotte beweging een dikke lijn voor een dramatische look. Ondanks de dikke stift laat een eye marker toe om ook heel fijn te werken waardoor je ook voor een meer subtiele look op de cosmetische markeerstift kan rekenen.