Het accessoirenummer is uit en daarom wil jij het niet missen

Gepubliceerd op 22 September 2016 door Isabelle Vander Heyde
da nieuwe-nummer

Oktober. Het is nog veel te vroeg om aan kerstballen en lichtslingers te denken, maar niet om jezelf alvast met decoratief leuks te behangen. In tegenstelling tot je kerstboom die al 17 jaar hetzelfde kleedje draagt, krijgt de jouw persoonlijk versiering wél elk seizoen een nieuwe look. Dit najaar zijn dat piercings, fluwelen laarsjes, star bags (hu?!) en een goede portie leer. Maak kennis met de grote accessoirespecial en wat je eruit kan opsteken: 

COVERGIRL: “Als ik naakt ga, is dat mijn eigen keuze, ik ben geen slachtoffer.” Dixit Bondgirl Lea Seydoux.

GETEST: de Puberale Misstap is hot! Je kan tegenwoordig niet meer om piercings heen en dus ging redactrice Natalia plichtsbewust onder het mes de piercer. Wat deze prikactie opleverde? Driemaal raden…

TRENDS: Van geogekte via seventies stampers en gothic pins: hiermee wordt jij dit seizoen behangen!

SPORT: Let’s get personal! Redactrices Laure, Elise en Isabelle lieten zich drie maand lang slaafs afbeulen door een personal trainer. Ontdek alle details van hun uitputtingslag, van extreme spierpijn en misselijke buien tot de vetkwabtang (yes, die bestaat!) en dat beloofde maatje minder.

REPORTAGE: Ahoi sailor! Over de nieuwe koers die Tommy Hilfiger met Gigi Hadid vaart en de resem andere instagirls die in dat schuitje zitten.

SHOPPING: Niet alleen Hollywoodsterren kunnen zich beroepen op een personal shopper. In Vlaanderen kan je superstylist Emma Gelaude inhuren om je kleerkast een ferme upgrade te geven. Hoe werkt het, wat mag je verwachten en wat levert het op? We deden de test!

HAIRGOALS: Van froufrou tot krullenbol: alle haartrends recht van de catwalk.

CELEBS: Hoe zou het nog zijn met Soko, voormalige I Kill Her zangeres én ex-liefje van Kristen Stewart?

DECO: Innerwear, outerwear: we smijten de concepten in de mix en halen een tuin ìn huis. Of liever: dat doen vier artiesten die ons in hun inspirerende greenterior ontvangen.

MIJN VERHAAL: “Ik ben verslaafd aan daten”