TREND: multimasking

Geüpdatet op 21 September 2016 door Laure Vandendaele
TREND: multimasking

Wie mee wil zijn in het land van skincare komt er niet langer met een eenvoudig sheetmaskertje vanaf. Multimasking is vanaf nu the way to go.

Wat is multimasking en zijn vrouwen er even bedreven in als in het multitasken?

Wie een beetje zorg draagt voor haar huid, weet dat het aangewezen is om minstens één keer per week een hydraterend, kalmerend, zuiverend of voedend maskertje op je gezicht te smeren. Laat je voor de keuze van het type masker leiden door de huidige toestand van je huid. Is die droog na een wild weekend? Ga dan voor een hydraterend masker. Is je anders egale velletje onderhevig aan de gevolgen van stress dan is een ontgiftend masker misschien iets voor jou.

Verschillen de behoeften van je huid echter naargelang het gezichtsdeel, (voorhoofd, neus, wangen) kan je verschillende maskers met elkaar combineren. Multimasking dus. Op die manier creëer je zelf een gepersonaliseerde verzorging die de verschillende zones doelgericht aanpakt.

 

visual-mask
Multimasken als een pro

L'Oréal Paris ontwikkelde een gamma crèmemaskers op basis van verschillende kleisoorten die perfect onderling te combineren zijn. Zo heeft masker met roodwier een exfoliërend effect op de wangen, het masker met groene eucalyptus zuivert en matteert de t-zone en het masker met zwarte steenkool ontgift het volledige gelaat.

Pure Clay Maskers van L'Oréal Paris, 9,99 euro/stuk)