ZIEN: de sixpack van Cara Delevingne in Puma campagne

Gepubliceerd op 21 September 2016 door Elise
ZIEN: de sixpack van Cara Delevingne in Puma campagne

De shoot werd geregisseerd door Badgal Riri!

De active wear markt groeit buitengewoon snel en sportlabels zijn onderling uiterst competitief. Steeds meer brands doen dan ook beroep op beroemdheden om hun campagnes te sieren en op die manier de verkoop te stimuleren. Under Armour koos bijvoorbeeld topmodel Gisele Bundchen als gezicht, Nike werkt onder andere samen met Serena Williams.

En dan is er Puma die Rihanna en Kylie Jenner inschakelde als goudmijntjes. Het Duitse bedrijf wil echter nog méér en voegt een nieuw gezicht - een nieuw paar wenkbrauwen in het bijzonder - toe aan hun marketingstrategie. De eer gaat dus naar Cara Delevingne. De model-turned-actrice is zonet benoemd tot Puma-ambassadrice en mag de spits afbijten door model te staan voor de Do You-Campagne, een collectie geïnspireerd op een quote van Rihanna:

'I dare myself to make things work. I don't do things for response or controversy. I just live my life.'

De campagne wil vrouwen wereldwijd zelfvertrouwen geven. Cara met haar brutaal imago (en ongetwijfeld ook vanwege haar vriendschap met Rihanna) is de perfecte match voor de collectie. Bovendien is ze opmerkelijk gespierder dan voorheen. Hoogstwaarschijnlijk heeft ze dat te danken aan de aanstormende opnames voor haar laatste film - een sci-fi actiethriller "Valerian and the City of a Thousand Planets" - die in 2017 uitkomt.

Het resultaat? Krachtige foto's met outfits waarmee we meteen in willen zweten: