Snelle Pindakaaskoekjes

Geüpdatet op 26 Februari 2018 door Raw Food Chef Julie
Snelle Pindakaaskoekjes

Nu het nieuwe schooljaar officieel is gestart, wou ik een van mijn favoriete zoete tussendoortjes met je delen: Snelle Pindakaaskoekjes. Ze zijn rijk aan vezels dankzij de havermout, en ook super eenvoudig te maken. Je hebt zelfs geen oven nodig!

Voor het recept van deze Snelle Pindakaaskoekjes, klik HIER.

snelle-pindakaaskoekjes

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Mojito Green Juice voor een Stralende Huid

LEES OOK: Zomerse Gazpacho van Rode Biet