ELLE achter de schermen bij Victoria Beckham

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Marjolijn Vanslembrouck
ELLE achter de schermen bij Victoria Beckham

New York, Londen, LA en Parijs, de limited edition capsulelijn bij Estée Lauder is onderverdeeld in vier looks, naar de steden waar Beckham deeltijds woont. De focus ligt, net als in haar dagdagelijkse beautylook, op de ogen.

In Londen worden die met strakke lijnen gitzwart aangezet, in de Big Apple mag het iets artistieker, met saffierblauwe oogschaduw. Aan de west coast is het te warm voor make-up, de LA-look is dan ook erg fris en subtiel, terwijl Parijs om bloedrode, sensuele lipstick vraagt.

Victoria Beckham en de Franse beautygigant lanceerden de lijn zondagmorgen tijdens haar zomerdefilé op New York Fashion Week. "Het is een droom die werkelijkheid wordt", vertelde ze daarna. "Ik ben al heel mijn leven door make-up gepassioneerd, ben er ook mee opgegroeid. Een tante gaf me toen ik klein was haar lege parfumflesjes, die ik dan mooi op mijn slaapkamer uitzette. Daarom wou ik ook dat de packaging van de make-uplijn er chique uitzag. Ze staan allemaal in mijn badkamer uitgestald. En nee, David vindt dat niet erg", lacht ze.

Haar favoriet product uit de lijn, is de Morning Aura Illuminating Creme, een moisturizer die een frisse en gezonde gloed geeft. "Ideaal na een lange vlucht, als fotografen me staan opwachten..."

De lijn is in België te koop vanaf 17 oktober. Het volledige interview met Victoria Beckham lees je in het novembernummer van ELLE.