Bevestigd: deze Gossip Girl actrice is zwanger

Gepubliceerd op 12 September 2016 door Isabelle Vander Heyde
Bevestigd: deze Gossip Girl actrice is zwanger

Een nieuw kindje voor Blair? Of is Vanessa aan een kleine spruit toe? 

Gossip Girls worden groot en krijgen kindjes. Blake Lively aka Serena Vanderwoodsen is reeds aan haar tweede zwangerschap toe en ook Leighton Meester aka Blair Waldorf pakte vorige week uit met een wolk van een baby. Vandaag blijkt opnieuw een Gossip Girl ster klaar voor het moederschap, al moet je even in het verleden van de show graven om haar terug te vinden.

Ken je Eva Coupeau nog, de poeslieve française die Chuck uit een vuilbak viste nadat hij werd neergeschoten omdat hij Blairs verlovingsring niet aan een overvaller wilde afstaan -wat was dàt trouwens voor een idiote verhaallijn? Zij is de vrouw die New Yorks favoriete bad boy even op het goede pad zette en hem pushte om al zijn geld in goede doelen en even goede filantroopparty's te smijten. Na enkele feestjes en een pak dollars minder op zijn bankrekening, werd Chuck haar goede bedoelingen en zwierige rokjes beu en zette hij haar aan de kant. Bij deze is je geheugen opgefrist.

clemence-poesy-zwanger

Actrice Clémence Poésy vertolkte destijds de lieve Eva en is ook bekend van haar rol als de iets meer bitchy Fleur Delacour uit Harry Potter. Bij modebladen staat ze bekend als één van de meest stijlvolle frenchies van het moment, het is dan ook tot onze eigen verbazing dat we uitgerekend hààr zwangerschap hebben gemist. Pittig detail: de 33-jarige actrice verwacht haar eerste kindje in oktober, maar wil niet onthullen wie de vader in spe is. 

De voorbije weken schitterde Poésy mét baby bump en in haar kenmerkende romantische stijl op tal van rode lopers. Tijd om die waanzinnige looks te ontdekken: