Opticien Minet verbetert jouw zicht met stijl

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Opticien Minet verbetert jouw zicht met stijl

Na 30 jaar in de Louizagalerij verhuisde Jean-Claude Minet in 2015 naar een locatie vlakbij het Stefaniaplein.

De nieuwe zaak werd ingericht als een warme en moderne salonboetiek met een uitgebreid kwaliteitsaanbod van klassieke brillen en zonnebrillen. Deze professional doet er alles aan om zijn klanten te verwennen op technisch en esthetisch vlak. Zijn totaalaanpak is erop gericht om een montuur voor te stellen die aansluit bij de persoon en met een optimaal zichtcomfort.

Minet1-UNE

Naast de grootste internationale merken pakken de ontwerpers ook uit met de absolute top, zoals Bottega Veneta, Chanel, Dries Van Noten, Thierry Lasry, Linda Farrow, Lunor en sinds kort ook met de collectie Pomellato. Maar ook Chloé, Charles Mosa, Face à face, Feb31st, Gold&Wood, IC !Berlin, Lucas de Staël, Margiela, Moncler, Pq by Ron Arad, Prada, Ray-Ban, Starck, Tag Heuer, Tom Ford, Vuarnet, Yamamoto,…

Verwen uw ogen met een unieke en op maat gemaakte bril in been, schildpadschild of acetaat.

minet-2

Optiek, optometrie, i-Profiler & i-Scription, specialist Varilux, klassieke brillen en zonnebrillen, normaal en upmarket prijsgamma, contactlenzen, progressieve glazen, montageatelier en ook online winkel, niets ontbreekt hier om uw bestelling te voltooien.

Charleroisesteenweg 14, 1060 Brussel / T +32 (0)2 512 06 86

www.opticienminet.be
minet@opticienminet.be